Skip links

Ενήλικες

Αποκατάσταση ακοής για ενηλίκους

Η ακοή είναι ίσως η πιο πολύτιμη αίσθηση αφού μας συνδέει με τον κοινωνικό και φυσικό μας κόσμο, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην επικοινωνία και στην αντίληψη του περιβάλλοντός μας. Η δυνατότητα αντίληψης των ήχων επιτρέπει την αμοιβαία επικοινωνία, την κοινωνικοποίηση, και την ασφάλεια, καθώς μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να ερμηνεύουμε σημαντικές ηχητικές πληροφορίες από το περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, η προστασία της ακοής μας αποκτά ζωτική σημασία, αφού μία υγιής ακοή συμβάλλει στην υψηλή ποιότητα ζωής και στην αναπτυξιακή πορεία του κάθε ανθρώπου.

Δεν ακούω καλά - Τι σημαίνει τελικά;

αποκατάσταση ακοής ενηλίκων dr george hearing aids

Όταν κάποιος λέει “δεν ακούω καλά,” αυτό μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες. Μπορεί να είναι ένας απλός τρόπος να περιγράψει δυσκολίες στην κατανόηση λόγου σε θορυβώδεις περιβάλλοντα ή ακόμα και την απώλεια της ικανότητας να ακούνε χαμηλούς ή υψηλούς τόνους.

Το να “μην ακούει κανείς καλά” μπορεί να αποτελέσει το πρώτο σημάδι βαρηκοΐας ή ακόμα και μια προχωρημένης φάσης της. Ο όρος “βαρηκοΐα” αναφέρεται στην κατάσταση όπου το άτομο δυσκολεύεται να ακούσει και να ερμηνεύσει τους ήχους, αλλά και την ομιλία, στο περιβάλλον του. “Δεν ακούω καλά” και “βαρηκοΐα” είναι δύο δηλώσεις που συνδέονται άμεσα μεταξύ τους και αναδεικνύουν ένα πρόβλημα ακοής που μπορεί να έχει συνέπειες στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής ενός ατόμου.

circle1.svg

Συμφωνα με τον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας

1 στους 2 Ανθρώπους

ανω των 75 χρονων εχουν σημαντικη απωλεια ακοης

1 στους 3 Ανθρώπους

ηλικιας 65-74 εχουν
απωλεια ακοης

1 στους 6 Ανθρώπους

ηλικιας 41-59 εχουν
απωλεια ακοης

1 στους 14 Ανθρώπους

ηλικιας 29-40 υποφερουν απο καποιο βαθμο βαρηκοΐας

Ποιες είναι οι αιτίες της βαρηκοΐας;

Οι πιο κοινές αιτίες της βαρηκοΐας είναι:

 • Έκθεση σε υπερβολικό θόρυβο
 • Ακουστικό τραύμα
 • Λοιμώξεις, ιδιαίτερα αυτές που επηρεάζουν το κεφάλι ή τα αυτιά
 • Παρενέργειες φαρμάκων (ή και χημειοθεραπείας)
 • Οικογενειακό ιστορικό απώλειας ακοής
 • Εκ γενετής ανεπάρκειες
 • Γήρανση
causes of hearing loss

Ποιες είναι οι κυριότερες ενδείξεις της βαρηκοΐας;

Καλό είναι να λάβουμε σοβαρά υπόψη τα πρώτα σημάδια, τις πρώτες ενδείξεις που παρουσιάζει η απώλεια ακοής είτε στον εαυτό μας είτε σε άλλα αγαπημένα μας πρόσωπα.

 • Δυσκολία κατανόησης της ομιλίας, ειδικά σε θορυβώδες περιβάλλον
 • Ζητάει από τους άλλους να επαναλάβουν ή να μιλούν πιο δυνατά
 • Δυσκολία κατανόησης παιδικών ή γυναικείων φωνών
 • Τάση για χρησιμοποίηση μόνο ενός εκ των δύο αυτιών
 • Αίσθηση κουδουνίσματος ή βουητών στα αυτιά (εμβοές)
 • Αύξηση της έντασης της τηλεόραση ή του ραδιόφωνού
 • Αποφυγή κοινωνικών δραστηριοτήτων και απόσυρση από συζητήσεις
 • Προσπάθεια για έλεγχο της συνομιλίας με περισσότερη συμμετοχή σε αυτή περιορίζοντας όσο περισσότερο γίνεται τους υπόλοιπους συμμετέχοντες
 • Άρνηση για το γεγονός ότι έχει απώλεια ακοής με ταυτόχρονες κατηγορίες προς τους άλλους ότι μιλούν πολύ σιγά ή μουρμουρίζουν.
 • Παράπονα από τα άτομα του περιβάλλοντος (οικογένεια και φίλοι) ότι δεν ακούει καλά

Πώς η βαρηκοΐα επηρεάζει την καθημερινότητα μας;

Η βαρηκοΐα παρουσιάζει επιπτώσεις τόσο στη σωματική όσο και στη ψυχική υγεία αλλά και στο κοινωνικό περιβάλλον του ατόμου. Εάν δεν αντιμετωπίσετε τη βαρηκοΐα σας το συντομότερο δυνατόν τότε είναι πιθανόν να βιώσετε ένα ή περισσότερα από τα πιο κάτω:

 • Απομόνωση και απόσυρση
 • Διάσπαση της προσοχής και έλλειψη συγκέντρωσης
 • Εργασιακά προβλήματα
 • Δυσκολία στην επικοινωνία με την οικογένεια και τους φίλους
 • Ίλιγγο, πονοκέφαλο και αυξημένη αρτηριακή πίεση
 • Αρνητισμό, νευρικότητα και οργή
 • Κόπωση, ένταση, άγχος, ακόμα και κατάθλιψη
 • Στην τρίτη ηλικία μπορεί να προκαλέσει άνοια, ακόμα και νόσο Αλτσχάιμερ

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Στα Κέντρα Ακοής DR GEORGE κατανοούμε βαθιά την πολυδιάστατη σημασία της ακοής στην ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου και, επομένως, εργαζόμαστε ακούραστα για την παροχή λύσεων που να είναι όχι μόνο τεχνολογικά προηγμένες, αλλά και προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ατόμου. Η προσέγγιση που ακολουθείται εδώ είναι μία ολοκληρωμένη και συνεπής φροντίδα του ατόμου με προβλήματα ακοής, ξεκινώντας από την ακριβή διάγνωση και φτάνοντας μέχρι την επιλογή και τη χρήση των κατάλληλων ακουστικών βαρηκοΐας.

Στην πορεία προς την αποκατάσταση της ακοής σας, είμαστε στο πλευρό σας σε κάθε βήμα. Δεν προσφέρουμε απλά την προηγμένη τεχνολογία που χρειάζεστε, αλλά και την ανθρώπινη υποστήριξη που ζητάτε.Η πορεία προς την αποκατάσταση της ακοής σας σας καθοδηγεί διαμέσου των διαφορετικών φάσεων – από την αρχική διάγνωση, την επιλογή της κατάλληλης συσκευής ακοής, μέχρι την προσαρμογή και την υποστήριξη μετά την αγορά. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επανασυνδεθείτε με τον κόσμο των ήχων, βήμα προς βήμα.

Η προσέγγιση της ομάδας των Κέντρων Ακοής DR GEORGE υπογραμμίζεται από την ειλικρίνεια και τον σεβασμό προς τον πελάτη, εστιάζοντας πάνω σε λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την επικοινωνία του. Τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι περισσότερο από μια τεχνολογική συσκευή – αποτελούν ένα μέσο μέσω του οποίου ο άνθρωπος μπορεί να συνδεθεί ξανά με τον κόσμο του, να λάβει μέρος σε κοινωνικές δραστηριότητες και να ανακτήσει μέρος της αυτοπεποίθησης και της αυτονομίας του. Εμείς, στα Κέντρα Ακοής DR GEORGE, προσφέρουμε ένα φάσμα λύσεων ακουστικών βαρηκοΐας, υποστηρίζοντας κάθε πελάτη να βρει αυτό που ταιριάζει ιδανικά στις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις. 

Στα Κέντρα Ακοής DR GEORGE, η φροντίδα δεν τελειώνει με την παράδοση του ακουστικού βαρηκοΐας. Η συνεχής υποστήριξη και οι τακτικοί έλεγχοι είναι κεντρικό τμήμα της υπηρεσίας που προσφέρεται, εξασφαλίζοντας ότι το ακουστικό βαρηκοΐας παραμένει πάντα προσαρμοσμένο στις τρέχουσες ανάγκες του χρήστη και προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μέσα από αυτήν τη διαρκή αλληλεπίδραση και φροντίδα, επιδιώκουμε να κτισουμε διαρκείς και ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες μας, επενδύοντας σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με προκλήσεις στην ακοή τους.

Ακούστε τη ζωή, μαζί μας!

Η ακοή είναι πολύτιμη αίσθηση. Μην αφήσετε την απώλειά της να σας κλέψει τη χαρά της ζωής. Καλέστε μας τώρα ένα ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο ακοής. 

This website uses cookies to improve your web experience.

Μαρία Δημητρίου

Λειτουργός Εξυπηρέτησης


Η Μαρία Δημητρίου κατάγεται από την Αραδίππου και είναι Λειτουργός Εξυπηρέτησης στα Κέντρα μας στη Λάρνακα.

Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας, η Μαρία αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας μας και είναι υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου μας και για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας στη Λάρνακα. Μερικές από τις αρμοδιότητες της είναι: η συντήρηση και ο καθαρισμός των ακουστικών βαρηκοΐας, ο προγραμματισμός των ραντεβού, η τιμολόγηση, η διεκπεραίωση πληρωμών καθώς επίσης η παραλαβή προμηθειών και ακουστικών.

Η Μαρία προσπαθεί πάντα να κάνει τους άλλους να χαμογελούν και να νιώθουν άνετα, ενώ ταυτόχρονα τους παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν από το ραντεβού τους.

Αυτό που κάνει την Μαρία ξεχωριστή είναι η ευγένεια της, η καλοσύνη της και η αυθεντικότητα της.

Της αρέσουν τα ταξίδια και τα ψώνια.

 • Αν μπορούσες να δειπνήσεις με κάποιον, ποιος θα ήταν; George Clooney
 • Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία? Hachiko: Η ιστορία ενός σκύλου 
 • Ποιο είναι το αγαπημένο σου γεύμα; Μακαρόνια
 • Αν μπορούσες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο, πού θα πήγαινες; Η Καραϊβική
 • Αν οι συνάδελφοί σου μπορούσαν να επιλέξουν μια λέξη για να σε περιγράψουν, ποια θα ήταν αυτή; Αυθεντική 

Έλενα Πέτρου

M.Sc.
Office Manager

Η Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία.

Από μικρή τις άρεσαν οι  γλώσσες.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έζησε για ένα εξάμηνο στην Ανδαλουσία όπου γνώρισε και αγάπησε την ισπανική γλώσσα και πολιτισμό.

Ήρθε σε επαφή με την κυπριακή νοηματική γλώσσα μέσω  φίλων της  και τα τελευταία χρονιά εντάχθηκε σε μια μικτή χορωδία ακούοντων και κωφών ατόμων.

Οι καθημερινές της υποχρεώσεις περιλαμβάνουν την υποδοχή  πελατών, προγραμματισμό ραντεβού, διεκπεραίωση πληρωμών, παροχή βοήθειας  στου πελάτες σε θέματα χορηγιών, παραγγελία και παραλαβή προμηθειών, καθώς και έλεγχο  καθαρισμού και συντήρησης στα ακουστικά βαρηκοΐας των ασθενών.

Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την  γυμναστική, την ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και της αρέσει να ακούει podcast.

Το αγαπημένο της απόφθεγμα είναι «Αν δεν παίρνεις την  απάντηση που ψάχνεις, άλλαξε την ερώτηση!»

 • Αν μπορούσες να δειπνήσεις με κάποιον, ποιος θα ήταν; Νόαμ Τσόμσκι
 • Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία? Το μυστικό στα μάτια της  (Αργεντινή, 2009)
 • Ποιο είναι το αγαπημένο σου γεύμα; Τα γεμιστά της μαμάς μου!
 • Αν μπορούσες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο, πού θα πήγαινες; Λατινική Αμερική
 • Αν οι συνάδελφοί σου μπορούσαν να επιλέξουν μια λέξη για να σε περιγράψουν, ποια θα ήταν αυτή; Υπεύθυνη

Λούκας Αντωνιάδης

M.Sc
Λειτουργός Πωλήσεων και Μάρκετινγκ

Από την Λεμεσό θεωρεί τον εαυτό του πολίτη του κόσμου. 

Aσχολείται με πολλά και διάφορα θέματα, εξυπηρετώντας πελάτες στην υποδοχή, παρακολουθώντας τις επιδόσεις της εταιρείας, σχεδιάζοντας ενέργειες μάρκετινγκ και ανάπτυξης των πωλήσεων, καθώς επίσης και αναπτύσσοντας την διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας. 

Κάτοχος πτυχίου στο Μάρκετινγκ από το ΤΕΙ Αθηνών και Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το CIIM – UoL. Εντάχθηκε στα Κέντρα μας το 2017 μετά από 10ετή και πλέον εμπειρία στους τομείς του Μάρκετινγκ, των Πωλήσεων και της Διοίκησης.  

Στον ελεύθερο του χρόνο περνά χρόνο με την οικογένεια και τα σκυλιά του και απολαμβάνει την θάλασσα.

Προσπαθεί κάθε μέρα να είναι μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

 • Αν μπορούσες να δειπνήσεις με κάποιον, ποιος θα ήταν; Οικογένεια & φίλους
 • Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία? Hachiko: Η ιστορία ενός σκύλου 
 • Ποιο είναι το αγαπημένο σου γεύμα; Μοσχαράκι Κοκκινιστό με Μακαρόνια 
 • Αν μπορούσες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο, πού θα πήγαινες; Γαλλική Πολυνησία  
 • Αν οι συνάδελφοί σου μπορούσαν να επιλέξουν μια λέξη για να σε περιγράψουν, ποια θα ήταν αυτή; Εργατικό και ομαδικό 

Δέσποινα Σταυρή

M.Sc.
Υπεύθυνη Λειτουργίας και Διαφήμισης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σωτήρα Αμμοχώστου και τώρα μένει μόνιμα στη Λάρνακα.

Σπούδασε στην Αμερική και είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων στα Μαθηματίκα & Στατιστική και στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά από το Murray State University και από το University of Tennessee, Knoxville.

Η Δέσποινα εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2011 και είναι Υπεύθυνη Λειτουργίας και Διαφήμισης. Φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων μας, επιλύει τα καθημερινά θέματα που προκύπτουν, υλοποιεί τις διαφημιστικές καμπάνιες καθώς επίσης υποστηρίζει τις ανάγκες των ατόμων που μας επισκέπτονται. 

Της αρέσει να παρακολουθεί σεμινάρια για μαρκετινγκ, διοίκηση επιχειρήσεων και αυτοβελτιώσης. Τον ελεύθερο της χρόνο τον αφιερώνει στην οικογένεια της και στον μονάκριβο γιο της. Λατρεύει τα βιβλία, την καλή παρέα και το ωραίο κόκκινο κρασί.

Αγαπημένες φράσεις που χρησιμοποιεί καθημερινά είναι: Υγεία να έχουμε και όλα γίνονται και το αυτονόητο δεν είναι αυτονόητο για όλους.

 • Αν μπορούσες να δειπνήσεις με κάποιον, ποιος θα ήταν; Keanu Reeves
 • Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία? Matrix
 • Ποιο είναι το αγαπημένο σου γεύμα; Ότι φτιάξει η μαμά μου!!!
 • Αν μπορούσες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο, πού θα πήγαινες; Cruise to Alaska
 • Αν οι συνάδελφοί σου μπορούσαν να επιλέξουν μια λέξη για να σε περιγράψουν, ποια θα ήταν αυτή; Ειλικρινής

Βάνια Αγαθοκλέους

H.A.D., B.Sc.
Ακουοπροθετιστής

Η Βάνια Αγαθοκλέους γεννήθηκε στη Λεμεσό και μεγάλωσε στο Πισσούρι. Eίναι άρτια εκπαιδευμένη Ακουοπροθετιστής. Εντάχθηκε στα Κέντρα μας το 2021 έπειτα από 5ετή εμπειρία ως Λογοθεραπεύτρια. Aσκεί καθήκοντα Aκουοπροθετιστή στα Κέντρα Ακοής DR GEORGE σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Είναι κάτοχος πτυχίου Λογοθεραπείας από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της ως Ακουοπροθετιστής.

Ενημερώνεται διαρκώς για τις πιο σύγχρονες μεθόδους επιλογής, εφαρμογής και ρύθμισης ακουστικών βοηθημάτων και αποκατάστασης της ακοής συνεχίζοντας την εκπαίδευση της παρακολουθώντας σεμινάρια.

Της αρέσει η δουλειά της, γιατί βοηθά τον κόσμο να επαναφέρει τους ήχους της ζωής, κάνοντας την καθημερινότητα τους καλύτερη. Ακούει τις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά και με βάση τις δικές του επιθυμίες , προτείνει τις καλύτερες λύσεις για καλύτερη ακοή και βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Το να βλέπει ένα χαμόγελό στο πρόσωπο τους όταν ακούνε και πάλι τους όμορφους ήχους της ζωής την γεμίζει με ικανοποίηση.

Στον ελεύθερο της χρόνο, η Βάνια χαλαρώνει κάνοντας ιππασία. Τα Σαββατοκυρίακα λατρεύει να πηγαίνει για shopping therapy.

 • Αν μπορούσες να δειπνήσεις με κάποιον, ποιος θα ήταν; Ιπποκράτης
 • Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία; Prison Break 
 • Ποιο είναι το αγαπημένο σου γεύμα; Μακαρόνια με θαλασσινά
 • Αν μπορούσες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο, πού θα πήγαινες; Μαλβίδες
 • Αν οι συνάδελφοί σου μπορούσαν να επιλέξουν μια λέξη για να σε περιγράψουν, ποια θα ήταν αυτή; Εύθυμη και πρόσχαρη 

Χάρης Αντωνίου

H.A.D, B.Sc.
Ακουοπροθετιστής

Ο Χάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε Λεμεσό, στον Δήμο του Ύψωνα. Σπούδασε στην Λευκωσία και σήμερα διαμένει στην Αρεδιού χωριό της επαρχίας Λευκωσίας μαζί με την γυναίκα και το παιδί του.

Ως ειδικός ακουστικών βοηθημάτων, έλαβε μέρος σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Μέρος της εργασίας του είναι ο έλεγχος της ακοής, η επιλογή και ρύθμιση ακουστικών βοηθημάτων, καθώς και η ακουολογική και τεχνική υποστήριξη σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές πρακτικές.

Το πιο ωραίο μέρος της δουλείας του όπως λέει ο ίδιος, είναι η παροχή βοήθεια προς τους συνανθρώπους του. Το αγαπημένο του απόφθεγμα είναι: «η υποχρέωση κάθε ανθρώπου είναι να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο που έχει πάρει απ΄ αυτόν».

Του αρέσει να περνά τον ελεύθερο του χρόνο με την οικογένεια του, ασχολείται με τον αθλητισμό κάνοντας πολεμικές τέχνες, διαβάζει βιβλία αυτοβελτίωσης και λατρεύει να παρακολουθεί ντοκιμαντέρ και podcast στο διαδίχτυο.

 • Αν μπορούσες να δειπνήσεις με κάποιον, ποιος θα ήταν; Μπρους Λι
 • Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία? ROCKY
 • Ποιο είναι το αγαπημένο σου γεύμα; Σουβλάκι Σιεφταλιές με πίκλα
 • Αν μπορούσες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο, πού θα πήγαινες; Ιαπωνία, Οκινάουα
 • Αν οι συνάδελφοί σου μπορούσαν να επιλέξουν μια λέξη για να σε περιγράψουν, ποια θα ήταν αυτή; Ειλικρινής

Δρ Γιώργος Παναγιώτου

Au.D., CCC-A, FAAA
Κλινικός Ακουολόγος,
Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Δρ Γιώργος Παναγιώτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κίτι, Λάρνακα.

Είναι άρτια εκπαιδευμένος και εξαιρετικά καταξιωμένος Κλινικός Ακουολόγος με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην αποκατάσταση της ακοής όλων των ηλικιών. Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Κύπρο και ίδρυσε τα Κέντρα Ακοής DR GEORGE, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ακουολογικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Υπό την ηγεσία του, τα Κέντρα Ακοής DR GEORGE σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα απέκτησαν εξαιρετική φήμη για την παροχή ακουολογικών υπηρεσιών με επώνυμα ακουστικά βαρηκοΐας.

Ο Δρ Γιώργος Παναγιώτου είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στην Κλινική Ακουολογία από το East Tennessee State University, όπου διακρίθηκε ως ο φοιτητής με την καλύτερη επίδοση στο διδακτορικό πρόγραμμα.

Είναι κάτοχος τίτλου επαγγελματικής αρτιότητας από την Αμερικάνικη Εταιρία Λόγου και Ομιλίας (ASHA) και διπλωμάτων κατάρτισης και αρτιότητας από Αμερικάνικες και Ευρωπαϊκές εταιρείες ακουστικών βοηθημάτων.

Είναι επίσης μέλος της Αμερικάνικης Ακαδημίας Ακουολογίας (ΑΑΑ) και του Βασιλικού Συλλόγου Δημόσιας Υγείας (RSPH) Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Δρ Παναγιώτου εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στο Presvyterian Ear Institute, στην Κλινική Ear Associates, στο Νοσοκομείο των Βετεράνων Mountain Home και στις Ωτορινολαρυγγολογικές Κλινικές Watauga ENT και Greenville ENT των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Αν και ο ελεύθερος του χρόνος είναι περιορισμένος του αρέσει να περνά χρόνο με την οικογένεια του και τον αγαπημένο του γιο. Ασχολείται με την γυμναστική, την ποδηλασία, την ξυλουργική και του αρέσει πολύ να παρακολουθεί Podcasts.

Το αγαπημένο του απόφθεγμα είναι, «Μόνο οι δυνατοί επιβιώνουν»

 • Αν μπορούσες να δειπνήσεις με κάποιον, ποιος θα ήταν; Steve Jobs
 • Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία? Matrix
 • Ποιο είναι το αγαπημένο σου γεύμα; Σουβλάκια
 • Αν μπορούσες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο, πού θα πήγαινες; Αλάσκα
 • Αν οι συνάδελφοί σου μπορούσαν να επιλέξουν μια λέξη για να σε περιγράψουν, ποια θα ήταν αυτή; Αξιόπιστος